Pulcinos Restaurant

Lekker eten in hartje tilburg

Pulcinos Food is een klein restaurant waar passie voor lekker eten en drinken samenkomen in een gezellige, ongedwongen sfeer. Aan de Nieuwlandstraat in hartje Tilburg ben je welkom voor een broodje of diner, een kopje koffie of een goed glas wijn. Wij werken met dagverse, lokale producten en serveren eigen gemaakte likeuren.

Kom langs bij Pulcinos voor een lekkere lunch of avondmaaltijd, een drankje of gewoon voor een gezellig praatje. Mocht je geen tijd hebben om even te zitten, dan pakken we het eten graag voor je in.

Over Pulcinos

Ik ben Thomas Derks en in Pulcinos komen mijn passies samen. Als chef-kok met familieroots in Sicilië – Italië, droomde ik al jaren van mijn eigen delicatessenzaak met eerlijke en vooral heerlijke producten in combinatie met de mogelijkheid om lekker te eten in een ongedwongen sfeer.  En met Pulcinos in hartje Tilburg is mijn droom uitgekomen.

Pulcinos menukaart
Restaurant in tilburg

Samenwerking

Bij Pulcinos bereiden we onze gerechten met eerlijke en heerlijke producten van diverse collega’s. Zo serveren we wijnen van Vini & Vino, ijs van het T’ijsboerinneke uit Moergestel en verkopen we bonbons met onze eigen limoncello van Friandies. Kom eens langs om zelf te proeven. De deur van Pulcinos staat voor je open!

Volg ons ook op instagram