Food & Liquor

FOOD & LIQUOR

Zelfgemaakte likeuren

Verse en lokale ingrediënten

Satiata is vanaf nu geopend

Pulcinos Liquors

Proef de smaak van Sicilië

Sinds 2012 maakt Thomas limoncello volgend het recept van zijn oom uit Sicilië. In 2018 is Pulcinos ontstaan en worden er verschillende likeuren gemaakt zoals Limoncello, Valenti, Yuzu en Vanilla Liquor.  Verschillende likeuren zijn in de prijzen gevallen bij de International Spirit Competition zoals Goud voor de Limoncello en brons voor de Yuzu en Valenti.  Ben je benieuwd naar onze likeuren kijk dan in onze webshop, kom langs bij ons restaurant of onze Slijterij Satiata. Ook is onze likeur verkrijgbaar in heel Nederland bij verschillende slijterijen.
of

Pulcinos Limoncello

Limoncello gemaakt volgens traditioneel familierecept met biologische en met de hand geschilde citroenen. In al onze eigen gemaakte likeuren worden alleen natuurlijke, biologische producten gebruikt en er worden geen smaak- en keurstoffen toegevoegd.

Pulcinos Yuzu

Onze Yuzu likeur is een biologische likeur met verse Yuzu uit Japan. Yuzu is een citrusvrucht uit het verre oosten die met name voorkomt in Japan. Yuzu is een kleine onregelmatige vrucht die qua smaak lijkt op een mix van citroen, mandarijn en sinaasappel. De smaak van yuzu is minder hard en scherp dan van Europese citrus. Dit maakt het een heerlijke, zachte likeur. Probeer deze eens te mixen met tonic of prosecco!

Pulcinos Valenti

Sinaasappellikeur waaraan pepers uit Jamaica, vanille uit Madagaskar en kaneel uit Ceylon zijn toegevoegd. Een rijke kruidige smaak, gecombineerd met zoet van de Valenciaanse sinaasappels; een perfecte balans. In al onze eigen gemaakte likeuren worden alleen natuurlijke, biologische producten gebruikt en er worden geen smaak- en keurstoffen toegevoegd.

Pulcinos Vanilla

De originele limoncello maar dan met een twist; door toevoeging van vanille uit Madagaskar en limoenblad. In al onze eigen gemaakte likeuren worden alleen natuurlijke, biologische producten gebruikt en er worden geen smaak- en keurstoffen toegevoegd.
ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Inloggen
Password Recovery

Wachtwoord vergeten? Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in. U ontvangt een link om een nieuw wachtwoord in te stellen via e-mail.

WINKELWAGEN 0

Reserveer hier tot 29 oktober

Reserveer hier vanaf 4 november voor onze nieuwe zaak aan de Piushaven

MENU

Pulcinos Tilburg

Nieuwlandstraat 59

Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vr:
Za:
Zo:

17:00 – 23:00
Gesloten
Gesloten
17:00 – 23:00
12:30 – 23:00
12:30 – 23:00
12:30 – 23:00